siedle_cover_01siedle_cover_01

Siedle Studio

Dørtelefonanlægget er din ejendoms visitkort udadtil. Som officiel Siedle Studio-partner forhandler vi hos Larsen Installation det bedste produkt på markedet – direkte fra producenten.

Lige siden Siedle i 1935 producerede den første dørstation på markedet, har den tyske virksomhed perfektioneret sine produkter inden for dørtelefonanlæg. Med det rammende udtryk ”arkitektur på tærsklen” har Siedle altid været synonym for kvalitetsrige og æstetiske løsninger, der kan installeres med hensyntagen til den arkitektur og teknik, de indgår i.

Siedles høje kvalitet, lette betjening og tidløse design hænger meget tæt sammen med det, vi gerne vil stå for hos Larsen Installation. Derfor er vi også stolte af at være Siedle Studio-partner i Aarhus. Det indebærer, at vi demonstrerer og forhandler Siedles omfattende produktudstilling i vores lokaler i Viby. Og med uddannelser i Siedle-produkterne er vores folk samtidig klædt på til at give kompetent rådgivning med faglig indsigt.

Årtiers holdbarhed og leveringsgaranti
Ethvert element i Siedles anlæg er testet til at udholde ekstreme varmegrader, sibirisk kulde og saltholdig havluft. Det giver et særdeles pålideligt og langtidsholdbart produkt, som du kan stole på i årtier efter installation. Og med 10 års leveringsgaranti efter produktionsophør er det altid muligt at reparere et Siedle-anlæg, når mindre dele trænger til udskiftning efter mange års brug.

Du er meget velkommen til at kontakte os og booke en fremvisning, så vi sammen kan gennemgå mulighederne for jeres projekt. Alternativt kan du afprøve Siedles forskellige løsninger i deres online konfigurator.

 

Ring og hør mere om, hvordan
vi kan hjælpe dig på +45 8743 0660

 

Larsen Installation ApS
Rudolfgårdsvej 1C
8260 Viby J

info@larseninstallation.dk
CVR. nr. 25886771

 

© 2016 Larsen Installation

Følg os på instagram #larseninstallation

[unex_ce_instagram id="content_ezcfx0x5y" count="12" span="span3" is_fluid="yes" remove_gutter="yes" target="dribbble" random="span3.span6"][/ce_instagram]