Privat:

Husk, at det skal være sjovt at bygge.

 

 

Vi gør dit boligprojekt til en god oplevelse

Hos Larsen Installation ved vi, at det er en stor beslutning, når du vælger at bygge et nyt hus eller restaurere dit eksisterende hjem. For den almindelige husejer, er det ofte en uoverskuelig proces, hvor der kan være langt fra gode idéer til det færdige resultat. Derfor gør vi en dyd ud af at leve os ind i dine behov, så vi gennem rådgivning og sparring kan give dig lige netop den løsning, du drømmer om. Og samtidig er det vores ambition og prioritet, at du og din familie har det sjovt undervejs i processen – det giver altid det bedste resultat.

Godt håndværk, engageret service og respektfuld rådgivning er grundelementerne i det arbejder vi leverer for vores kunder. Vi har holdninger til vores håndværk, og derfor holder vi os heller ikke tilbage med at udfordre vores kunders idéer, hvis det giver det bedste resultat.

Uanset om det er Larsen Installation, der sætter dit hold, eller vi blot er en del af det, får du en aktiv medspiller, som tager ejerskab fra start til slut. Det er tilgangen for alle vores medarbejdere.

Belysning og lysdesign
Lys er ikke bare lys - mange faktorer spiller ind, når den optimale belysning skal findes. Med vores erfaring og sans for kvalitet, placering, økonomi og nye tendenser finder vi de bedste og mest brugervenlige løsninger til dit hjem.

Intelligent styring af installationer
En god belysningsløsning hænger sammen med den måde det styres på.
Med ekspertise, erfaring fra mange installationer af IHC og KNX finder vi en komfortabel, brugervenlig og fleksibel løsning til dit hjem.

Energioptimering
Styring, regulering, automatisering og optimering af de tekniske installationer i dit hjem kan være vejen til store energibesparelser. Vi guider dig gennem hele processen.

Alarm, dørtelefon og adgangskontrol
Vil du sikre dit hjem mod tyveri - eller blot kontrollere, hvem der kommer og går? Vi finder en gennemtænkt løsning, og sørger for en installation, der passer til netop dit behov. Læs mere her.

Installation af hårde hvidevarer
Vi kan levere, montere og servicere alle typer hårde hvidevarer.

Antenne, telefon og it-netværk
Vi finder en gennemtænkt løsning og installerer efter dit behov.

Hvis du har yderligere spørgsmål,
kan vi altid kontaktes på +45 8743 0660

Referencer, privat

Ring og hør mere om, hvordan
vi kan hjælpe dig på +45 8743 0660

 

Larsen Installation ApS
Rudolfgårdsvej 1C
8260 Viby J

info@larseninstallation.dk
CVR. nr. 25886771

 

© 2016 Larsen Installation

Følg os på instagram #larseninstallation

[unex_ce_instagram id="content_ezcfx0x5y" count="12" span="span3" is_fluid="yes" remove_gutter="yes" target="dribbble" random="span3.span6"][/ce_instagram]