Erhverv:

Vi står selvfølgelig til rådighed 24-7

 

 

Installationer, der understøttet forretningen

Med stigende krav til sikkerhed, effektivitet og energioptimering er de elektriske og tekniske installationer afgørende for den daglige drift i en virksomhed. Uanset om der er tale om industri og produktion eller erhvervslokaler og kontorer, kan strømsvigt, systemnedbrud eller ubelejlige produktionsstop nemlig medføre store konsekvenser for jeres dagligdag.

Derfor tager vi sikkerhed og effektivitet alvorligt, når vi hos Larsen Installation servicerer vores erhvervskunder. Det gælder ved udarbejdelse af nye installationer og servicering af de eksisterende. Samtidig er det vigtigt for os at give en kompetent rådgivning, der kan medføre effektivisering og energioptimering. Det er rettidig omhu, som på den lange bane giver økonomiske besparelser.

Nybyg og renovering
Elinstallationer er kernekompetencen hos Larsen Installation, men i over 10 år har vi udviklet erfaringer og kompetencer inden for projektledelse. Det betyder, at vi kan varetage totalentreprisen af det næste renoverings- eller byggeprojekt i jeres virksomhed.

Med et stort netværk af kompetente kolleger og leverandører i ryggen er vi et erfarent bindeled mellem jer som bygherre og alle andre parter i projektet. Vi lever os ind i jeres behov og idéer, så vi i fællesskab kan finde frem til den perfekte løsning for jeres virksomhed.

Belysning og lysdesign
Lys er ikke bare lys - mange faktorer spiller ind, når den optimale belysning skal findes. Med vores erfaring og sans for kvalitet, placering, økonomi og nye tendenser finder vi en løsning til jer, der sikrer høj energieffektivitet og lever op til nyeste lovkrav.

Industriel automation og servicering af maskiner
Enhver effektiv og ensartet kvalitetsproduktion afhænger af en velfungerende, styret automation. Med mange års erfaring i industrien kan vi hjælpe jer med alt fra udskiftning af komponenter til service på komplette automationsløsninger, så I undgår unødvendige produktionsstop.

Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
Intelligente installationer gør det muligt at styre belysning, varme, ventilation og sikring. Det giver øget komfort og sænkelse af driftsomkostningerne hos jer.

Levering og montering og servicering af installationer og tavler
Lorem ipsum dolor sit amet

Servicering af udlejningsejendomme
Vi installerer, servicerer eller renoverer alle tænkelige installationer i jeres udlejningsejendom eller boligforening. Ligeledes kan vi stå for levering, montering og servicering af jeres hårde hvidevarer eller dørtelefonanlæg. Læs mere her.

It- og netværksløsninger
De fleste medarbejdere er afhængige af et velfungere it-netværk. Vi kan med vores erfaring hjælpe med både projektering, installation og servicering af jeres netværk.

Hvis du har yderligere spørgsmål,
kan vi altid kontaktes på +45 8743 0660

Referencer, erhverv

Ring og hør mere om, hvordan
vi kan hjælpe dig på +45 8743 0660

 

Larsen Installation ApS
Rudolfgårdsvej 1C
8260 Viby J

info@larseninstallation.dk
CVR. nr. 25886771

 

© 2016 Larsen Installation

Følg os på instagram #larseninstallation

[unex_ce_instagram id="content_ezcfx0x5y" count="12" span="span3" is_fluid="yes" remove_gutter="yes" target="dribbble" random="span3.span6"][/ce_instagram]